De stærke forbindelser giver fart på forretningen

Hos Skjern Bremser har man erkendt, at outsourcing af it og tele er vejen frem. De velkendte værksteder og vognfabrik med afdelinger i Skjern, Christiansfeld og Skelhøje har valgt TNI Partner til at håndtere virksomhedens telefoni og it-platform, herunder et C5 regnskabsprogram.

Skjern Bremser er specialister i lastvogne og påhængskøretøjer. Afdelingerne i Skjern og Christianfeld reparerer alle lastvognsfabrikater og vogntyper, mens afdelingen i Skelhøje syd for Viborg håndterer opbygninger af forvogne og påhængsvogne – først og fremmest tipopbygninger til korn og foderstof hos transportører i Danmark.

Tidligere havde Skjern Bremser sin egen server stående, men tiden var ganske enkelt løbet fra den. Derfor besluttede de to ejere Flemming Zachariassen og Leif Jørgensen at udlicitere it-driften til TNI Partner og samtidigt blev der indført en samlet telefoniløsning med omstilling, bordapparater og mobiler.

– Vi er specialister i vores fag. Så vi tænkte, at vi ville koncentrere os om kerneforretningen frem for at rode med it. Det var derfor nemt at outsource det til TNI Partner. Vi behøvede ikke at investere i en ny server, men fik en hosted løsning ude i ”skyen”. Det kører upåklageligt og vi nyder godt af deres fjernsupport, hvis vi møder nogle bump på vejen, udtaler Flemming Zachariassen og Leif Jørgensen fra Skjern Bremser.

For Skjern Bremser spiller it en større og større rolle. Der bliver konstrueret opbygninger på AutoCad. Der bruges computere til aflæsning af data på værkstederne. Der indscannes varer i lagersystemet med håndscannere. Der laves bogholderi på regnskabsprogrammet C5. Der beregnes tilbud, websitet opdateres og potentielle kunder præsenteres for løsninger på iPads. Blot for at nævne nogle af de it-relaterede arbejdsopgaver i virksomheden.

– Vi vurderer, at mindst 12 ud af vores 43 medarbejdere er direkte afhængige af en stabil it-løsning. Deres arbejde går i stå, hvis der ikke er maksimal oppetid i hverdagen. Heldigvis har vi ikke oplevet væsentlige problemer på ”linjen”. Det kan vi kun tilskrive TNI Partner, som har den nødvendige og driftssikre serverpark, hosting og support til vores virksomhed, fortæller Flemming Zachariassen og Leif Jørgensen fra Skjern Bremser

Med tre afdelinger i Skjern Bremser A/S har det også været afgørende med en fleksibel it- og teleløsning, der gør det administrative arbejde uafhængigt af tid og sted. Medarbejderne kan logge
på fra en hvilken som helst computer, og dermed også tage en hjemmearbejdsdag. Skulle der opstår it-problemer, står TNI Partner klar i Skjern med både fjernsupport, mailsupport og service på telefonen.

Skjern Bremser er specialister i lastbiler og påhængsvogne med en bred kundekreds blandt mindre og mellemstore vognmandsforretning i Danmark. Hos nichevirksomheden er ejerne Flemming Zachariassen og Leif Jørgensen godt tilfredse med TNI Partner og de it-relaterede muligheder, som samarbejdet medfører.

;