En stabil it-partner er guld værd

TNI Partner og Skjern Håndbold har spillet på samme banehalvdel i over 15 år. Gennem alle årene har it spillet en vigtig rolle for den vestjyske håndboldklub og en stærk it-platform er ganske enkelt et succeskriterium i den daglige drift, under kampafvikling og i hele kommunikationen med omverdenen.

Skjern Håndbold er stærkt forankret i lokalområdet. Det gælder i forhold til sponsorer, tilskuere, borgere, leverandører og andre samarbejdspartnere, som glæder sig over ”byens hold”, der trækker i omegnen af 2.400-2.500 tilskuere til kulturcentret til håndboldkampene. Ingen andre danske byer kan vel bryste sig af at en tredjedel af indbyggerne troligt møder op i hallen til hjemmekampene.

For halvandet år siden skulle Skjern Håndbold rykke fra midtbyen ud til Skjern Kulturcenter takket være en udvidelse af bygningerne. Klubben ønskede at komme tættere på begivenhederne. TNI Partner var i forvejen leverandør til centret og bor blot 600 meter derfra, så det var oplagt for Skjern Håndbold at indgå et samarbejde fra begyndelsen i de nye lokaler.

– Vi er på ingen måde it-nørder. Vi valgte TNI Partner, da vi bogstaveligt talt blot skulle trække stikket i de tidligere lokaler og sætte samme stik i, da vi flyttede ind i de nye lokaler i kulturcentret. Det fungerede fra dag 1. Vi er glade for samarbejdet med TNI Partner og føler os i trygge hænder. De står altid klar på sidelinjen, hvis vi oplever udfordringer og skal have løst et it-problem her og nu”, fortæller direktør Henning Kjærgaard fra Skjern Håndbold.

Den hurtige reaktionsevne er ifølge håndbolddirektøren et kendetegn ved TNI Partner. På et tidspunkt oplevede klubben et uforklarligt udfald på systemet, hvor netadgangen tilsyneladende var ”forsvundet”. TNI Partner blev sat på opgaven med det samme og formåede at genskabe alle data og genåbne netforbindelsen på mindre end et døgn.

– Som håndboldklub er vi i høj grad afhængige af en velfungerende it-løsning. Hos os har it mange facetter i hverdagen og i forbindelse med kampafvikling. Vi har brug for en stabil og kraftfuld it-løsning, der eksempelvis kan hjælpe med at uploade kampreferater, streame håndboldkampe live og håndtere de mange henvendelser fra vores samarbejdspartnere. Jeg synes, at TNI Partner kan tage æren for den stabile it-leverance gennem mange år, fortæller Henning Kjærgaard fra Skjern Håndbold.

Fleksibiliteten er et andet nøgleord i samarbejdet mellem de to Skjern-samarbejdspartnere. Dette viser sig eksempelvis ved, at klubben har en fleksibel ordning med TNI Partner, hvor der kan skrues op og ned for it-leverancen i forhold til det aktuelle antal af brugere. Klubben betaler for det aktuelle forbrug af telefoni og it – og med i aftalen er en service- og supportdel, der kan trækkes på i døgndrift.

I 2017 kan Skjern Håndbold fejre 25-års jubilæum med herrehåndbold i topklasse. Klubben går ind i det nye år med økonomisk overskud, sportsligt overskud og et it-mæssigt overskud, hvor der kan steppes yderligere op. I håndboldverdenen er man ikke bedre end sidste resultat og den vestjyske klub regner fortsat med at skulle kæmpe hårdt, indædt og ansvarligt for at bevare sin stærke position.

Det er svært at spille håndbold, når nettet er nede. Både nettet i målet, nettet bag målet og det virtuelle netværk, som Skjern Håndbold trækker på. Direktør Henning Kjærgaard fra Skjern Håndbold giver TNI Partner et cadeau for at levere stabile, driftsikre og hurtige kommunikationslinjer.

;